2017 Concurs de disseny de logotip

L’Institut Verdaguer i l’Associació de Famílies d’Alumnes vam convocar el concurs del símbol gràfic pel nou Logotip de l’Institut.

El disseny va sorgir d’un concurs entre els alumnes de l’insti.

Un procés en el qual van participar els estudiants amb propostes gràfiques i un lema. Des de l’AFA es va donar una xerrada sobre fonaments de disseny d’un logotip o marca a càrrec de Laura Planell i Josep Martínez. Del dibuix guanyador del concurs es va basar el diseny del nou logotip.

En el marc de la celebració de la diada de Sant Jordi, el dia 21 d’abril de 2017 es va anunciar els guanyadors del Concurs del Símbol Gràfic (Logotip) de l’Institut Verdaguer.

El jurat va valorar molt positivament l’alta participació i l’èxit del concurs. De les moltes propostes interessants presentades, en va destacar quatre amb un accèssit, les presentades per Ivo Romero (1r d’ESO), Anna Hepp i Iona Coll (2n d’ESO), i Chiara Wüstemann (4t d’ESO) que estan convidats a una jornada al # MAKERCONVENT del CC Convent de Sant Agustí, dimarts 23 de maig de 17 a 20h.

La guanyadora va ser Eloïsa Guersenzvaig, de 3r d’ESO, que es va presentar amb el lema ” De les arrels de l’aprenentatge”.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Concurs de fotografia “Singular – plural”

L’AFA de l’Institut Verdaguer i el Casal de Joves del Palau Alòs organitzen un concurs de retrats.

Els alumnes es poden presentar individualment o en grup. El projecte es desenvoluparà en part en horari lectiu i està acompanyat d’un seguit d’activitats. El termini de presentació de propostes finalitza el 17 de novembre.

PDF amb les Bases: Singular_plural_Bases

Els premis són una tablet i una sessió de escape room en grup!

Participa!


El AFA del Instituto Verdaguer y el Casal de Jóvenes del Palau Alòs organizan un concurso de retratos.

Los alumnos se pueden presentar individualmente o en grupo. El proyecto se desarrollará en parte en horario lectivo y está acompañado de una serie de actividades. El plazo de presentación de propuestas finaliza el 17 de noviembre.

PDF con las Bases: Singular_plural_Bases

¡Los premios son una tablet y una sesión de escape room en grupo!

¡Participa!